Förlovningsringar

Vi kan hjälpa dig!

Om du behöver hjälp med att hitta vad du letar efter så hjälper vi gärna till!

Tveka inte att ta en kostnadsfri rådgivning.

Smycken & klockor

Varumärke
Vi kan hjälpa dig!

Om du behöver hjälp med att hitta vad du letar efter så hjälper vi gärna till!

Tveka inte att ta en kostnadsfri rådgivning.

Vigselringar

För henne & honom
Alliansringar Släta Ringar
Vi kan hjälpa dig!

Om du behöver hjälp med att hitta vad du letar efter så hjälper vi gärna till!

Tveka inte att ta en kostnadsfri rådgivning.

Q & A

Här svarar vi på dina frågor så gott det går. Om din fråga inte är besvarad hör bara av er till oss!

Ringarna tillverkas för hand i vår egna verkstad i Stockholm.

Självklart! Vi kan alltid utgå från en av våra modeller eller era egna inspirationsbilder. Vi börjar med att diskutera vad ni tycker om och vad ni vill ändra på. Därefter kommer vi med ett prisförslag. När vi accepterat denna så börjar vi med en CAD-ritning och tillverkning.

Vi har en livstidsgaranti när det gäller tillverknings- och materialfel på våra egna ringar. Vad gäller våra andra varumärken som Schalins, Guldbolaget, August Gerstner så kommer dem med en 2årig garanti.

Leveranstiden på våra egentillverkade ringar är 20-25 arbetsdagar. Enkla släta ringar från Schalins eller Guldbolaget 1-3 dagar och ringar med diamanter dröjer 10 arbetsdagar då ringarna går igenom oss och kontrolleras

Det vi garanterar minst är en G i färg och SI i klarhet och Excellent slipade diamanter. Det viktigaste är att diamanten är “eye-clean” och att den glittrar. En eye-clean diamant innebär att du inte ser inneslutningar med ögat och upplever diamanten som klar.

Absolut! I och med att vi har en egen verkstad så kan vi smälta om och omarbeta just det guldet du lämnar in. Många vill använda just samma guld då dem har stort affektionsvärde. Du kan också annars antingen byta in eller sälja det guld du har.

Vi erbjuder 30dagars öppetköp och bytesrätt på alla varor som inte är en beställningsvara. Förlovnings- och vigselringar, smycken med gravyr och andra smycken som tillverkas efter din beställning är undantagna rätten till öppetköp eller bytesrätt. Plomberade varor får ej brytas. Läs mer under våra köpvillkor

Ja! Vi har attrapper på dem flesta modellerna i butiken. Det är alltid bra att prova ringar i verkligheten om möjlighet finns. Ni är välkomna till oss när som helst eller på tidsbokning om ni önskar

Ja, alla diamanter över 0.30ct kommer med ett certifikat från GIA. Detta för att ni ska känna er extra trygga i att den diamanten ni fått håller vad vi lovat. För alla stenar som är mindre än 0.30ct handplockar vi och utfärdar ett kvalitetsintyg.

Ja! Tag bara med legitimation samt orderbekräftelse

Det allra bästa är att du kommer in till  oss för att få hjälp med att mäta! Har du köpt ringen hos oss så ingår en storleksändring inom 30 dagar från att du mottagit ringen.

Ja oftast, hör av er till oss om ni önskar boka tid med våra specialister.

Varukorg
Inga produkter i kundvagnen än!
Totalt
0,00kr
Fortsätt handla
0