Förlovningsringar

Vi kan hjälpa dig!

Om du behöver hjälp med att hitta vad du letar efter så hjälper vi gärna till!

Tveka inte att ta en kostnadsfri rådgivning.

Smycken & klockor

Varumärke
Vi kan hjälpa dig!

Om du behöver hjälp med att hitta vad du letar efter så hjälper vi gärna till!

Tveka inte att ta en kostnadsfri rådgivning.

Vigselringar

För henne & honom
Alliansringar Släta Ringar
Vi kan hjälpa dig!

Om du behöver hjälp med att hitta vad du letar efter så hjälper vi gärna till!

Tveka inte att ta en kostnadsfri rådgivning.


Solitärringar

Visa filtrering

Prisnivå

Material Dölj

Stenform Dölj

Våra råd när du ska välja solitärring

Det som utmärker en solitärring är att ringen domineras av en enda sten men modellen kan ändå varieras i det oändliga. Är du inne på en traditionell look ska du välja en briljantslipad diamant till din förlovningsring. Vill du istället att ringen ska vara mer modern eller sticka ut finns det andra stenar och slipningar att välja mellan utifrån tycke och smak. Det finns inget som säger att stenen ska ha en rund form utan det går lika bra med en hjärtformad eller rund sten. Viktigt att tänka på är att stenen ska vara förhållandevis hård och slitstark eftersom den ska sitta på fingret varje dag. Diamant, safir och rubin är därför bra val till skillnad från smaragden som är en mer porös sten. Hos oss på Lycka Juveler hittar du ett brett utbud av olika typer av förlovningsringar såsom vår populära Agnes solitärring guld eller Ava solitärring i platina.

Så kombinerar du din solitärring på bästa sätt

När du köper ring till din förlovning är det viktigt att komma ihåg att den inte kommer sitta ensam på fingret eftersom den ska passa bra ihop med den kommande vigselringen. En solitärring går att kombinera med många olika typer av ringar beroende på vilken stil man föredrar. Idag är det populärt att matcha en solitärring tillsammans med en alliansring där de små diamanterna är infattade runt hela eller delar av ringen. Det är även viktigt att tänka på att bredd och djup på de båda ringarna ska passa bra ihop. Vi erbjuder ett stort utbud av solitärringar i olika material och med olika stenar för att du ska kunna hitta just din favorit. Söker du efter en nätt och traditionell modell kanske solitärringen Nora i guld är något för dig. Vill du ha något som står ut från mängden rekommenderar vi ringen Saga i platina eller vitguld.

Varukorg
Inga produkter i kundvagnen än!
Totalt
0,00kr
Fortsätt handla
0

Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2194 Stack trace: #0 /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2194): fclose() #1 /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(1962): wp_cache_get_ob() #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback() #3 /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-includes/functions.php(5219): ob_end_flush() #4 /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-includes/class-wp-hook.php(307): wp_ob_end_flush_all() #5 /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters() #6 /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action() #7 /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-includes/load.php(1100): do_action() #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/etendo/customers/lyckajuveler/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2194